Translate

Cursuri și seminarii

Cursuri și seminariiKundalini ReiKi -  Tummo -  Inner Fire    

13 mai 2018, orele 13-17
București
     Atunci când ţi se ascunde puterea pe care o ai, nu poţi să o foloseşti, pentru că nu ştii de ea.

Trăim într-o mare de energii subtile. Putem deveni conștienți de ele, învățând cum să le folosim.

Kundalini este o experiență profundă.  Personală și unică.  
      
Kundalini Reiki

-   Kundalini, de la esență la energie
-   Kundalini în alcătuirea corpul uman
-   Kundalini și corpurile energetice
-   Șarpele Kundalini -  Focul Kundalini
-   Tummo - Inner Fire
-   Beneficii – Efecte – Manifestări somato- psihice
Meditația Florii de Aur


Kundalini, din  esență pură devine energie, pe care o folosim pentru a ne crea (conștienți sau nu), realitatea proprie.
Fiecare celulă este o energie complexă, creind unde de legătură în corpul nostru, manifestându-se apoi în exterior.  
Kundalini ReiKi este o disciplină fizică și meditativeă. Cuprinde un set de tehnici simple care utilizează mintea, simțurile și corpul pentru a crea o comunicare între Suflet și Spirit

BENEFICII
 • Echilibrează emoțiile
 • Oferă claritate minții
 • Încurajează simțul păcii
 • Abilitatea crescută de a gestiona stresul prin relaxare
 • Creste nivelul de energie
 • Crește capacitatea pulmonară pentru o mai bună respirație
 • Reduce stresul
 • Intareste sistemul imunitar si sistemul nervos
 • Ajută digestia și circulația 

EFECTE
 • Circulatia  - Măsoară și întărește inima și stimulează zonele "stagnante"
 • Emoțiile – înveți să fii calm; forță interioară și abilitatea de a gestiona situațiile dificile
 • Glandele - reglementează producția hormonală și ajută la curățarea glandelor, îmbunătățind funcția lor
 • Sistemul imunitar - echilibrează și întărește, mărește eficacitatea celulelor imune, crește capacitatea de combatere a infecțiilor cronice și stimulează glandele și ganglionii limfatici
 • Minte - dă o mai mare claritate, concentrare și înțelegere
 • Mușchi și ligamente - Oferă o întindere lentă, non-violentă, stimulează circulația, previne acumularea de acid lactic și corectează slăbirea lor.
 • Nervii - se bazeaza pe eliminarea toxinelor, cresterea neuro-transmiterii, stabilizarea răspunsurilor sistemului nervos pentru stres si reducerea simptomelor involuntare
 • Scheletul - îmbinări articulate, corectează alinierea, consolidează coloana vertebrală și eliberează presiunea de pe discurile intervertebrale

Spiritualitatea modernă a deschis o Cutie a Pandorei la care este bine să fim atenți. Mulți au ajuns să se mulțumească doar cu concepte trunchiate care produc, în timp, daune emoționale, fizice și psihice, din ce în ce mai dificil de depășit.

Alcătuirea omului este cea mai cuprinzătoare CARTE A VIEȚII! Fizic, emotional, spiritual. Toate sunt forme diferite de energie. Ale aceleiași ENERGII CREATOARE!

Avem la dispoziție acum două tipuri de informații (care devin cunoaștere dacă le și aprofundăm): cea occidentală, științifică și cea orientală, practică și spiritual/esoterică. Fiecare folosește unelte diferite de a descoperi Tainele lumii și omului. Rezultatele sunt în oglindă.Practice sunt amândouă, putând să avem o deslușire amplă asupra noastră.
Cu cât „spiritualitatea” a căpătat valențe apoteotice, crescând energia noastră, cu atât devenim o pradă mai ușoară. Pentru că nu folosim în totalitate ceea ce ESTE în noi. Ci doar pe bucățele, fragmentar. Și, mai ales, nu folosim pentru noi, ci dorim ca alții să se schimbe după cum am început să înțelegem. Plângem că alții sunt „aiurea” dar nu facem mare lucru pentru noi înșine.

Vom pune fața în față cunoașterea occidentală și orientală, despre cele trei creiere și cine le conectează.


-        Trei creiere fizice și trei energetice
-        O cale fizică de conectare – o cale energetică de conectare și colectare
-        Cele trei diafragme – porți, planșee, noduri psihice, cunoscute în vechile şcoli de iniţiere de pe tot pământul. Localizate în Muladhara, Anahata şi Ajna. Acestea au fost supuse unor anumite blocaje, manifestate asupra conştienţei de sine a omului, pe anumite nivele, de-a lungul timpurilor.Știința occidentală:

Creierul sau encefalul (lat. cerebrum, grec. Ενκέφαλον, encephalon) reprezintă partea sistemului nervos central, SNC, aflată în interiorul craniului. Într-un creier uman există între 85 și 100 miliarde de neuroni, fiecare dintre ei având cam 10.000 de conexiuni.

2.Creierul enteric, alcătuit din aproximativ 500 de milioane de neuroni . acest sistem este format din două straturi suprapuse, care se încolăcesc în jurul tubului digestiv.
Acesta funcţionează atât independent, cât şi împreună cu creierul şi ne ajută să identificăm ameninţările şi reacţiile la acestea.  

Neuronii intestinali îşi au originea din aceleaşi structuri ca şi neuronii cerebrali.

3. Creierul inimii  Sistemul nervos al inimii conține aproximativ 40.000 de neuroni (60-65% din celulele inimii sunt celule neuronale) care detectează sensul circulaţiei hormonilor, ritmul cardiac, au legături cu arterele, organele, cu pielea și trimit informații către creier.

Inima are un câmp magnetic de 5000 de ori mai puternic decât creierul și un câmp electric de 100 de ori mai puternic. Produce 21/2 wați de energie electrică de fiecare dată când bate, creînd un câmp electromagnetic identic cu câmpul electromagnetic din jurul pământului și radiind la douăzeci și cinci de metri de corpul nostru.

Coerență este alinierea energetică și cooperarea tuturor sistemelor noastre.          Nervul vag, al X-lea nerv este cel care face legătura între cele trei creiere.                                       
               Medicul interior al organismului uman

Este un nerv mixt: motor, senzitiv, senzorial si vegetativ.
Nervul vag începe din creier şi ajunge, prin numeroase ramuri, la organe abdominale şi toracice, printre care şi inima. Printre sarcinile acestui nerv se numără cea de a trimite semnale care comunică inimii să-şi reducă ritmul în momentele de calm şi siguranţă. Sau, putem spune,  că începe în abdomen și ajunge la creier!  

Informaţiile sunt trimise spre creier pe calea senzitivă a nervului vag, iar comenzile pentru mişcarea intestinală vin pe altă ramură a aceluiaşi nerv.

Știința orientală:

Trei câmpuri de cinabru sau Dantian

În trecut, practicile alchimice considerau cinabrul (sulfura de mercur) ca fiind o substanţă a nemuririi.

 În corpul omenesc există trei astfel de zone:

„Câmpul de cinabru inferior” – Xia dantian, se aflã în interiorul abdomenului inferior, (creierul enteric), Primul TAN TIEN este asociat cu JING, aşa-numita „esenţă” din tradiţia taoistă. Esenţa (JING) se referă la trup, la „materialele” de bază care susţin viaţa corporală, fiind o formă de energie potenţială ce este desemnată curent prin numele de vitalitate şi este asociată în primul rând cu energia sexuală.  Din punct de vedere subtil, el susţine centrii inferiori de forţă: MULADHARA, SWADHISTHANA şi MANIPURA CHAKRA.

„Câmpul de cinabru mijlociu” – Zhong dantian, este la nivelul sternului, la jumãtatea distanţei dintre cele douã mameloane, în interiorul pieptului (creierul inimii). Cel de al doilea TAN TIEN, denumit şi Câmpul de cinabru median, este în legătură cu timusul şi sistemul imunitar, cu centrul subtil de forţă ANAHATA CHAKRA.


„Câmpul de cinabru superior” – Shang dantian, este zona celui de-al treilea ochi. Cel de al treilea TAN TIEN sau Câmpul de cinabru superior este situat în interiorul capului, în dreptul frunţii, fiind în legătură cu epifiza, hipofiza şi hipotalamusul. Este denumit şi „Cavitatea originară a spiritului nemuritor”.

Toate aceste „câmpuri de cinabru” se aflã în interiorul corpului.

Fiinţa umană reprezintă o entitate energetică unitară, care nu poate fi divizată. Dimensiunea psihică nu poate fi disociată de cea fizică: amândouă reprezintă manifestări diferite ale aceleiaşi energii, se încadrează în aceleiaşi legi şi se află într-o interdependenţă completă, la fel ca două feţe ale aceleiaşi monezi.

Dacă apar tulburări, fie ale psihicului, fie ale organismului fizic, acestea nu pot fi tratate independent unele de celelalte.


Principalele Nadisuri sunt 
Ida – Sushumna -  Pingala, posterioare, cunoscute de marea majoritate  
Saraswati – Meda – Lakshmi. Anterioare, care încep să se activeze la cei care sunt conștient și constant activi pe o cale spirituală.


Cele TREI zone ale FIINȚEI

Pentru ca fiecare zonă să fie activată, există tehnici folosite din ce în ce mai mult de cei care studiază neuroștiințele, determinând o reală și explozivă dezvoltare a lor.
Călugării tibetani monitorizați de aparatura ultra perfecționată - Sfinția Sa Dalai Lama și-a dat acordul inițial acum 17ani, au creat adevărate furtuni academice, unele ducând la descoperiri care au revoluționat cunoașterea actuală.

Prezentarea acestor tehnici, validate și de lumea științifică, este de real folos mai ales pentru cei care au încredere totală în medicina actuală și în medicamentele recomandate.

Pentru cei care doresc să se înțeleagă mai bine, adaptându-se lumii actuale, utilitatea informațiilor prin care să vadă cât de uluitor și complet este propriul corp fizic și energetic, CRED că poate fi salvatoare. Și, mai ales este destul de simplu și concret totul: înveți să te privești ca o Ființă minunat alcătuită pe care poți să o modelezi apelând la cele Trei comori și la Coerența dintre ele.
Conceptul de putere proprie înseamnă că nimeni nu-l poate elibera pe un om în afară de el însuși.

Avem la dispoziție TOATĂ energia universului și noi ne baricadăm în propriile emoții retrăind traume demult apuse.

Gândurile sunt încărcătura electrică din câmpul cuantic (ele transmit)
iar sentimentele sunt încărcătura magnetică din câmp (atrag evenimentele spre noi).

Gândirea pozitivă ne schimbă pe moment și avem nevoie de asta. Atitudinea interioară ne schimbă pentru totdeauna și aceasta este obiectivul nostru.
......................................................

Curs Rune- ReiKi

Sâmbătă- duminică, 19-20 mai

       CONSTANȚA

Grad 1- 2
-        Scurtă istorie a ReiKi-ului și a Runelor

 - Posturile RUNELOR, 

       - Meditații cu Rune

- Vindecarea Rune - ReiKi. Metode

- Inițierea în Rune - ReiKi


Rune _ ReiKi are două etape: Grad 1-2, și Grad 3-4. Odată ce veți simți, trăi, respira, manifesta Runele, veți folosi tărâmurile energiilor creative ale universului. Adevăr pe care Știința modernă a început să-l demonstreze.

 O mare parte din ceea ce știm despre Rune vine dintr-un trecut antic și misterios. Unele dintre ele au venit chiar în zorii omenirii. Forța, Magia lor este reală.

Nu este un curs despre divinația cu Rune. Acest aspect poate apare, implicit, mai târziu, atunci când veți cunoaște energiile specifice fiecărei Rune.
Putem vedea că tehnicile Reiki pot oferi cu ușurință noi opțiuni pentru aplicarea puterii runice.

Reiki este o cale! Una din nenumăratele din zilele noastre. Te determină să te cunoști, să-ți simți aievea propria stare fizică, și energetică.

Simbolurile din sistemul de bază, Sistemul ReiKi Usui, sunt kanji japonez-scrierea japoneză. Așa s-a creat o legătură între popoare, neamuri. Treptat însă, fiecare revine la arealul energetic în care se află acum. 

Istoria Runelor se pierde în Zorii unor timpuri pline de magie pentru cei mai mulți. Sunt regăsite la multe popoare europene. Germanice, scandinave. Rezonanța lor a cuprins Planeta. Acum!

ReiKi Rune dezvoltă latura de vindecare și protecție, atât la nivel fizic cât și energetic.
Runele pot fi folosite în multe scopuri. De divinație, de protecție, de vindecare, de a transmite mesaje…

Nu este suficient să le desenăm, să memorăm atributele lor. Noi căutăm MAGIA lor, încărcătura lor care SĂ NE ÎNCARCE ȘI PE NOI. Pentru asta  trebuie să TRĂIM experiențele energiei fiecărei Rune. Altfel, vom construi un fel de roboțel. Iar denaturarea informațiilor poate cauza mai mult rău decât necunoașterea lor. 

Mai multe informații puteți citi aici: 
  Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale :dordanaela@gmail.com


...................................................................................................

                        

                                     ISIS SEICHIM 


                           sâmbătă , 24 februarie 2018, ora 13-18
                                                                                                                 BUCUREȘTI

Legenda Iisis se trăieşte interior. Lumina Ei este Cunoaștere și Vindecare

Pot participa numai maeștrii Seichim ReiKi
Gradul 1SIMBOLUL PUTERII amplificat de 3, 7, 9 ori,  măreşte Puterea oricărui alt simbol.

Gradul 2Ta Ku Rei , Amplifică şi expandează aspectele Fiinţei, făcându-ne conştienţi de Univers


Gradul 3Ma Yur Ma – Inima ta, vindecată, dăruie asemeni Zeiței, mângâiere și armonie tuturor. Vindecă tristețea, stresul despărțirilor, supărarea.


Grad 4Simbolul Divinităţii - Iertare, vindecarea aspectelor feminine şi masculine, accesează subconştientul propriu cu toate ale …noastre necunoscute


Grad 5Triunghiul vindecării,

 vindecarea problemelor apărute la anumite nivele ale fiinţei

Grad 6Harth . Simbolul Inimii

Grad 7Zonar_ simbolul care amplifică vindecarea. A fost -şi este folosit în multe asociaţii secrete, Marea Frăţie Albă, ş. a. 


Grad 8 -Tam a Ra Sha –Energia electro-magnetică a ființei

Grad 9 – Fuzionarea Conștiințelor – Acest simbol unește constiinta voastră cu cea a altei persoane, animal, copac sau planetă. În terapie este foarte util, creind o undă telepatică clară.

Grad 10 – Simboluri pentru maeștru
Este un sistem extrem de puternic. Dar şi frumos, dacă acceptăm că suntem minunaţi şi că putem manifest asta prin curăţenie şi puritate sufletească. 

Mai mult citiți pe pagina Iisis Seichim http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/p/isis-seichim.html
             Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale :dordanaela@gmail.com

...................................................................
Duminica 18 februarie 2018 ora 13- 17
București

Binecuvântarea iertărilor - terapie personală 
Am iertat!  Îmi trece foarte repede supărarea! Dar tot mă mai supăr.
De ce revin stările de ne-iertare, invidie, supărare, nemulțumire?
Apar vechi conflicte în suflet și nu au legătură cu viața mea de acum.
De câte ori să spun Te iubesc, Imi pare rău?
Dacă simt că nu vrea să mă ierte, dar eu am iertat, tot continui?
De ce trebuie sa ne iertam pe noi însine
Deși mă simt bine, tot nu reușesc să atrag lucruri bune în viața mea.
De ce să mă învinovățesc cerând iertare copilului, doar nu i-am vrut răul niciodată? sau părinților, socrilor?! 


Toată lumea știe că sunt un om bun. De ce am parte de răutățile altora?
Ce înseamnă iertarea. Cine pe cine iartă?  Cea mai extraordinară întrebare. Datorită ei am ales să avem această întâlnire.

Bunătatea nu  înseamnă automat și iertare. E o trăsătură a firii umane dar cum suntem un conglomerat de stări, de manifestări, de concepte, avem neiertări care par (și apar din) nemulțumiri, neacordări cu stările altora.

Iertarea este  BINECUVÂNTARE! Când Binecuvântăm, nu avem nici un alt simțământ. Este trăirea din totalitatea cea mai pură, mai curată, dumnezeiască, a ființei noastre!


Binecuvântarea, nu prin cele spuse,nu vorbită, ci fiind cea mai lipsită de cuvinte stare a sufletului. Se descoperă înțelegându-ți propriile trăiri. Alegerile ne aparțin. De fapt: ce înseamnă iertarea. Cine pe cine iartă?  Cea mai extraordinară întrebare. Datorită ei am ales să avem această întâlnire.Aplicarea T.I. este simplă dar trebuie înțeleasă în profunzimile ei cele mai subtile. Asta simt cei care mi-au trimis mesaje cu zeci de întrebări, nelămuriri.

Fiecare persoană este unică. Nu există rețete: spui de atâtea ori și gata! se lămurește situația, dispare dizarmonia fizică, emoțională, mentală, spirituală.

Fiecare persoană, aspect din exterior, reprezintă ceva din interiorul nostru, uneori aflat la mare profunzime. E nevoie de multe persoane care, ca un magnet, să atragă la suprafață ceea ce este acolo. De asta supărările (care sunt neiertări profunde) nu dispar, chiar dacă am făcut pace cu o persoană/situație. Apar alte ocazii. Și credem că T.I. nu a funcționat! Vei lucra în continuare până când, „nimic nu te va mai supăra”. Am pus ghilimele de rigoare, deoarece dacă vă canalizez spre  așteptarea unui asemenea rezultat, e o eroare. 

Pregăti-ți-vă întrebările !!! nu poveștile. Foarte mulți, uită întrebările de dragul povestirii. Veniți cu ele notate pe un carnețel.

Vă doresc pace, armonie și echilibru!

Terapia Iertării poate fi citită :Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale, numai prin email:dordanaela@gmail.com, 


Conexiunea Cu Strămoşii


 · Organizat de Revista Cosmos • 1 Iulie între 11:00 - 16:00 

 • Salutări tuturor,

  Pe 1 Iulie ne dăm întâlnire în numele sinarhiei. Ca de vară...

  Strămoşii noştri geto-daci au avut înţelepciunea să descopere că eşecul înseamnă cu adevărat un singur lucru – izolare. În momentul când te desprinzi de suportul reţelei tribului tău, pierzi conexiunea cu lanţul sinergetic care te susţine şi te hrăneşte. În zilele noastre, am devenit atât de iscusiţi în a supravieţui încât dacă avem bani suficienţi, putem înflori singuri, fără ca măcar să avem contact cu altcineva!

  Triburile sau comunităţile sunt alcătuite din reţele de indivizi şi familii toţi cu aptitudini şi responsabilităţi diferite, care, adunate la un loc, îmbunătăţesc enorm şansele de supravieţuire. În timpurile preistorice, dacă cineva era înlăturat din grup sau din trib, îşi semna mai mult ca sigur sentinţa la moarte.

  Trebuie să privim adânc în ADN-ul nostru şi să eliberăm acele frici ancestrale legate de supravieţuire. Conexiunea cu strămoşii reprezintă simpla reîntoarcere către natură. Nu degeaba a rămas intipărit într-un mod eronat în colectivul mental al multora faptul că dacii au fost un popor barbar. De fapt au fost un popor sălbatic, puternic, vibrant precum natura.

  Odată ce re-învăţăm cum să ne onorăm originea, pământul ne va învăţa cum să ne mişcăm în armonie cu ritmurile şi ciclurile naturale. De îndată ce ascultăm de înţelepciunea şi cultura strămoşilor, vom deveni precum o ancoră şi o punte de legătura între spirit şi tehnologie în aşa fel încât rezultatele vor fi cu adevărat transcendente.

  INVITAȚI SPECIALI:
  • Dimitria Puchiu - lector
  • Mihai Voropchevici - numerolog
  • Victor Bratu - specialist Feng Shui
  * Danaela - scriitor

  SUBIECTE:
  • Tot ce ţine de geto-daci, monumente, Sfinx, simbolistică, Octogonul şi legăturile energetice dintre acestea.

  PRACTICĂ
  • Meditaţie pentru restabilirea Egregorului Spiritual Naţional

  TOMBOLĂ și PREMII:
  • Vor fi produse și premii organizate de Pharma Dacica

  EFECTE COSMICE
  • Energii celeste care produc transformări la nivel de ADN

  Intrarea la eveniment se face pe baza unui bilet în valoare de 20 RON.

  Fie ca aspiraţiile noastre să ne arate calea către eliberarea spirituală!

  Un eveniment organizat de revista COSMOS şi Pharma Dacica.

..................................................................................................
București

Duminică- 11 iunie 2017, de la ora 11 la 17Mecanismul Fericirii>stăpânește Emoțiile 


Ce ne conduce viața?! Emoțiile! Propriile emoții, de orice fel, nuanță, consistență ar fi ele. Treptat emoțiile devin stări și rulăm în conformitate cu ele fără să le mai observăm. Când avem un șoc emoțional sau sunt o acumulare treptată, ele devin dizarmonii fizice, sufletești, psihice.


Un seminar în care vom învăța prin repetare iar și iar:
- Să recunoaștem starea emoțională din prezent
- Să lucrăm cu ea: o acceptăm sau „extragem” propria energie din ea.
Ce trebuie să faceți pentru a vă simți bine. Nu trecutul e dureros ci reacția continuă la amintiri, reflectarea continuă asupra unor evenimente demult trecute.


Tehnicile moderne de cunoaștere, de vindecare care au ca suport de înțelepciune pe cele orientale au ajutat mii de oameni până acum. De ce?!Practica intensă din timpul și după seminare este cel mai sincer răspuns pe care îl pot da.


Elementele pentru formarea unei noi deprinderi.
-Acumularea de cunoștințe,
- instruirea practică,
- concentrarea atenției și
- exercițiul repetitiv

INVĂȚARE înseamnă formarea de noi legături între evenimente, stări și nu doar memorare
Instruirea practică implică corpul în realizarea unei noi experiențe, cea pe care o dorim, care ne este necesară.


Când ne concentrăm atenția și repetăm de mai multe ori noua deprindere stabilizăm energia devenind tot mai conștienți de STAREA noastră.


Gândirea singură nu poate schimba starea interioară care este înregistrată în corp. De acest lucru trebuie să ținem seama tot timpul, altfel vom fi dezamăgiți de orice tehnică care abordează doar una din cele două aspecte.


Mintea subconștientă nu știe decât ceea ce am PROGRAMAT_O să facă!
Corpul este cel mai bun cititor de gânduri (din subconștient). Tu spui și spui „afirmații pozitive” iar corpul .... vorbește cu subconștientul și te trezești ca o cometă în flăcări.
De ani de zile organismul și-a creat o stare automată de a fi. Știe cum să fie negativist, nefericit, pesimist..., altfel nu se simte bine. Aceste programe sunt 90-95%.Și le mai și comunică fără știrea noastră.


Emoțiile și sentimentele sunt produsul final al experiențelor trecute de viață. Când inundă chimic corpul, ne schimbăm automat fără să realizăm, deoarece corpul se atașează de emoții.


Câți nu au sperat că numai prin repetarea unor afirmații, fără a fi atenți și la starea lor interioară, își vor schimba viața?!


Atitudinea de moment se schimbă dar starea interioară revine ulterior cu o putere mărită. Uneori nu mai avem putere de a o lua de la capăt cu afirmațiile pozitive. A gândi „pozitiv” nu e suficient, pentru că partea cea mai mare din sinele nostru există în programul propriului corp, ca negativitate.


Sentimentele și emoțiile reprezintă o înregistrare chimică a experiențelor toxice trecute. Emoțiile sunt produsul final al experiențelor de viață.


Crearea de noi OBICEIURI! Adevărata menire a practicii este să depășim mintea analitică și deprinderile din corp, să pătrundem în subconștientși în programul corpului pentru a face pace acolo, a realiza transformări de durată, permanente.


Conceptul de putere proprie înseamnă că nimeni nu-l poate elibera pe un om în afară de el însuși.


Avem la dispoziție TOATĂ energia universului și noi ne baricadăm în propriile emoții retrăind traume demult apuse.


Gândurile sunt încărcătura electrică din câmpul cuantic (ele transmit)
iar sentimentele sunt încărcătura magnetică din câmp (atrag evenimentele spre noi).


Gândirea pozitivă ne schimbă pe moment și avem nevoie de asta. Atitudinea interioară ne schimbă pentru totdeauna și aceasta este obiectivul nostru.


- Eliberarea de resentimente, traume şi suferinţe din trecut.
- Modalități de înlocuire a programărilor distructive folosite până acum.


Câteva ore în care asta vom face: tehnici de re-cunoaștere a tiparelor emoționale și lucrul cu ele. E fascinant să ,,descoperi” că furia e doar un strigăt din tine, că supărarea e o nuanță distorsionată, că lipsa iubirii e doar un paravan ridicat de tine cândva și ai uitat să-l dai deoparte.


Și pentru că:


„Fericirea cuprinde cinci părți. O parte este a lua hotărâri bune; a doua este a avea simțuri bune și sănătate trupească; a treia este reușita în ceea ce întreprinzi; a patra-i reputația bună printre oameni și a cincea abundența de bani și a bunurilor folositoare pentru viață”- Platon

Să ne vedem cu bine!

plata> http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html

Despre emoții:http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/2016/06/vindecarea-traumelor-din-trecut.html


http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/2016/04/poti-sa-te-vindeci-singur.html


http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/2016/06/cartea-vietii-lectii-de-autovindecare.html


http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/09/forta-creatoare-si-vindecatoare-gandirii.htmlhttp://dor-danaela.blogspot.ro/2015/03/eliberare-emotionala.html


http://dor-danaela.blogspot.ro/2015/03/emotie-sentiment-suflet.html


Inscrierea se face prin email la : dordanaela@gmail.com

vă rog să menționați numele și nr. de telefon

........................................................................................................................


Seminar TERAPIA IERTĂRII 


CINE gândește acest imens OCEAN ENERGETIC?! Realitatea lui oricât de subtilă ar fi, tot este creată de cineva care ...ne-o pune nouă la dispoziție. 

Vom parcurge împreună pașii din această terapie care ne este necesară pentru a elibera propria nostră viață.  Am venit aici ca să învățăm să fim fericiți, să folosim pentru noi și cei dragi Darurile. 
Materialitatea ,,materiei” ne-a dominat. Ne dorim Abundență și nu știm cum s-o atragem. Ne dorim un partener și suntem singuri. Ne dorim ... ca viața să fie Implinire și avem lacrimi în ochi și sufletul țăndări. 
Multe, multe le-am uitat dar le putem recupera după măsura dorinței noastre. 

Magia câtorva cuvinte : - IARTĂ-MĂ – IMI PARE RĂU! = TE IERT- MULȚUMESC = TE IUBESC !!! ne poate schimba pentru totdeauna. Ele fac parte din structura noastră. Trebuie doar să învățăm să le dăm forță, să le dăm viață. Și asta este o deprindere care se învață. Așa cum învățăm să pășim când ne ridicăm prima dată în picioare, la fel învățăm să zburăm cu propriile aripi pe cerul sufletului nostru.
Ne-m cerut vre-odată iertare de la neîmplinirile noastre, de la Armonia pe care am lăsat-o stingheră într-un colț al sufletului ?! de la Abundența pe care am abandonat-o cine știe de cînd nemaicrezând în minuni ?! de la sufletele strămoșilor care ne-au lăsat atâtea comori dar nu le vedem?! 


Vă invit la un seminat despre Arta Iertării și a Implinirii.


Curs de radionică 

Radionica este Știința UNDELOR DE FORMĂ . Aceste unde  devin purtătoare a gândului nostru clar care are o ȚINTĂ  precisă aflată în timpul și spatiul material al nostru dar, la un alt nivel datorat practicii chiar și mai mult. Pentru că sunt și unde speciale, trimise spre noi din lumi îndepărtate, iar ele ajungînd aici pot deveni forță care e posibil să manifeste imediat propria acțiune. Pot construi sau distruge.

Radionica este ştiinţa rezonanţei, este Arta de a pune rapid în rezonanţă, de a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie, două sisteme. Atunci cand un sistem vibrational (corp fizic) intra in contact cu alt sistem vibrational (alt corp fizic), vibratia corpului mai slab iși va ajusta energia pentru a se potrivi cu corpul mai puternic.

Putem spune ca vibratia corpului mai puternic o echilibreaza pe cea a corpului mai slab.
Radionica poate fi folosită cu rezultate  eficiente în vindecare (de fapt, aşa a debutat), agricultură, dezvoltare spirituală, afaceri, etc

Vizualizarea, imaginaţia şi intuiţia reprezintă instrumente cu care radionicianul lucrează. Cultivarea intuiţiei prin practică este un proces deosebit de important pentru cel care apelează la forţa radionicii.
Epoca modernă a radionicii începe cu Albert Abrams care şi-a început cercetările în domeniul electronicii prin 1910. Teoria sa se baza pesemnătura energetică a fiecărui element, microb sau organ.
Treptat a ajuns la concluzia că toate celulele prelevate transmit informaţia bolii.
Apoi era „măsurat” şi leacul optim pentru restabilirea echilibrului, punând alături de martorul biologic, în contact cu acesta, diverse remedii, până ce se obţinea un sunet curat prin aparatul folosit de el . – sau noi un răspuns cu pendulul DA.

Ce vom face noi?! Vom învăța să construim emițătoare cu două dimensiuni înscrise într-un plan. Figuri geometrice care generează unde de forme sau ,,influiențe datorate Formelor”.Activate și dinamizate aceste unde produc energii capabile de a fi modulate și dirijate prin modul de funcționare a gândirii.

De ce avem nevoie:

-        Trusă de geometrie – riglă, compas, echer dreptunghic, ascuțitoare
-        Foi albe A4
-        Un pendul
-        Cristale : un malachit și un labradorit
-        Busolă pentru a stabili nordul magnetic
-        O sferă de cristal sau de lemn
-        Creioane cu mină neagră


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu