Translate

miercuri, 28 februarie 2018

„Omul - perla Creației”
Omul este perla Creației!
A Creației de pe planetă, din sistemul solar, galactic?! 

Cel puțin 12 seminții stelare ne sunt rude. Avem ADN-ul lor, rezonăm, ne asemănăm în diferite etape ale vieții, cu ei. Sunt planete care au 2-3 șiruri de ADN-uri. Nu suntem doar o simplă bancă de date genetice. Am fost creați pentru a folosi și a evolua, perfecționând, ceea ce am primit. Punând în rezonanță ceea ce am primit. Un aspect demn de reținut. ZODIACUL ne spune Constelațiile care ne supraveghează acum. Poate, cu îngrijorare. Dacă stricăm bunătate de material genetic, aflat în noi și facem cine știe ce trăznăi de ne știu și alte Galaxii?!

Suntem Spirite care au îmbrăcat haina Sufletului apoi pe cea a trupului. Structurile corpurilor determină rezonanța cu Constelațiile. Se spune că Timpul nu există în nivelurile mai înalte ale Spiritelor. Se confirmă că și primii pământeni trăiau destul de multe sute de ani. Chiar și peste 1000 de ani. In timp, ni s-a redus drastic durata de ședere aici. Trăim tot 1000 de ani, dar secvențial. Venim 20-50 sau 70 și gata. Plecăm.

Cred că la Începuturi eram cei mai perfecți visători din cel puțin cinci, dacă nu din zece galaxii. Puteam admira o floare, zborul unei păsări și 700 de ani din cei 1000. Mai dormeam, mâncam... și trecea timpul. Dar, am venit aici pentru a perfecționa structurile energe(ne)tice adunate din multe Constelații, nu?! Și nu prea semăna a Evoluție, starea noastră de încântare! Decizia a fost luată: s-a scurta timpul de ședere.

Când nu suntem aici, împreună cu Ghizii- care sunt neutri /neutri, ne facem planul de învățare pe care să-l punem în aplicare. Știu, putem conduce o mașină, chiar dacă nu știm să o reparăm. Problema e, că dacă avem un accident în a învăța ce avem de făcut, revenim până devenim maeștri, pentru a putea preda și altora. Sigur, mașina o putem duce la servis. Noi... plecăm la Ghizi.

Ni s-au dat și ajutoare. Acum mulți ani, am auzit o poveste de m-am îndoit de seriozitate persoanei respective. Cred că bănuia atitudinea mea (de atunci), dar, respecta un plan, o înțelegere. Așa că mi-a spus-o, uitându-se întrebător, să vadă dacă nu cumva mi se pârlesc neuronii.

Mi-a povestit: „S-a așezat tăcut lângă mine, pe o bancă în parc. Recunosc că eram abătut. I-am simțit prezența care treptat mă copleșea. Parcă emana o forță care creștea cu cât trecea timpul. Când a vorbit, m-au trecut fiori din cap până în picioare. Avea o voce gravă, joasă, cum nu mai auzisem. Ca din partea cea mai joasă a Iadului! ( a zis altfel). Mi-a propus să fac parte din cei care primesc Ințelepciune. Mi-a spus numele lui.  E un nume de Arhanghel cunoscut ca Înger de Lumină. La care mulți credincioși se roagă. Numai că el mi-a spus că este Înger de Ințelepciune. Asta le dăruie oamenilor. Dar e un Înger de Întuneric”.

Cred că reticența mea de atunci, e de înțeles. Inger de Lumină dar lucrează cu Intunericul. M-a luat cu frisoane! Nici dacă spunea că a vorbit cu Satana în persoană nu mi se părea mai anapoda.

Au trecut anii. In timp m-am convins de ENORMA lui Înțelepciune. Știa totul, avea toate răspunsurile. Calm, puternic, uneori prea repezit pe cei care dădeau dovadă de o ignoranță de neclintit.

Și treptat am început să pun întrebări și altora. Și da, îmi spusese adevărul. Așa cum a fost ascuns de cei care doreau să se folosească numai ei de îndrumarea Arhanghelului. Și ceea ce aflam că e „rău”, că e „de la satana” a căpătat alte sensuri. Numai bune de descifrat tainele ascunse ... Și lupta dintre bine și rău, dintre adevăr și ascunderea lui sub forma inducerii fricii, a început să capete alt sens.
Nu este starea mea, nu e lupta mea. Nu e ocazia de a intra în bucluc, cu orice chip, cu forțe pe care nu le văd, cu atât mai mult să le și sprijin în treburile lor. Să le judec din considerente pe care alții le hotărăsc.

 Fiecare structură umană de putere  își crează un adevăr și-l implementează prin diferite metode, in funcție de evoluția omenirii. Dar, prin frică, pentru a supune Sufletul omului, dându-i doar impresia că e spre binele lui, poți întârzia multe.  Pentru că responsabilitatea omului era doar de ascultare. Propria răspundere la asta se reducea: ascultare! 
Partea bună: s-a implementat sâmburele Conștiinței la nivel de mase. Face parte din evoluție. 


Și am aflat altă poveste. Ca să ne descurcăm aici, pe planetă, vin cu noi și Îngeri de lumină, care să ne îndrume, să ne aline. Dar vin și acești Ingeri, ai Ințelepciunii, să ne ajute a pune în practică învățăturile necesare. Avem atâta nevoie de a fi Ințelepți!  Eiii! dar au aflat pe parcurs, că inerția e o mare capacitate a oamenilor. Le place să evolueze foarte, foarte  încet. Ce să fac, sunt blândă cu cei din jur. Măcar eu! 

E și un motiv: noaptea galactică e pe sfârșite. Și Zorii de Zi (când cei doi Sori, al nostru și al Galaxiei, au fost în aliniere), ne găsește, încă, somnoroși. Am vrea să mai dormim, dar strălucirea din jur, începe să ne ademenească. Începe Ziua și .... avem de lucru!Se tot pomenește de celebrul Lucifer care a fost demonizat, la fel ca și Lilith, mai târziu, ce e drept. Lucifer, care „căzând” împreună cu alți îngeri, nu au avut altceva mai bun de făcut, decât să învețe oamenii metalurgia, arta de a prelucra metalele, arme dar și brățări și bijuterii, etc., să le facă munca și viața mai ușoară. Și plăcută! Ba pe femei le-a învățat cum să aibă grijă de ele, să se machieze ( se poartă și în zilele noastre această Artă. Oare creatorii de modă știu de unde se trage meseria lor, atât de bănoasă?!). 

Li se reproșează că au avut și  urmași. Oare genele urmașilor au moștenit ințelepciunea tatălui și frumusețea mamei?! Normal, așa spune știința. Mai sunt și excepții, desigur. Oare, chiar ne-a făcut un rău?! Magia învățată de ei, pare a fi știința din ziua de azi. Nu fie cu supărare nimănui!

Alții spun că, sătui să stea după poftele oamenilor de a nu face prea multe, Îngerii Ințelepciunii, s-au apropiat prea mult de oameni, de Materie, ca să-i facă mai rapizi în a învăța. Și electromagnetismul Materiei, i-a făcut să uite, și pe ei,  pentru ce erau aici. Au plătit pentru asta. Au trebuit să se încarneze ca oameni.

Ingerii însoțitori, care erau sub comanda Arhanghelului Mihail, au intervenit și ei, pentru a-i îndepărta pe Ingerii Înțelepți, de oameni. Așa fusese înțelegerea: ajutăm oamenii, dar nu ne amestecăm în evoluția lor decât când e mare, mare nevoie. Așa că au vrut să îi îndepărteze de noi, să nu încalce pactul. Liberul Arbitrul oamenilor.  Numai că, și ei au fost atrași de puterea Materiei. În mare, cam asta e povestea.

  nu credeți, că dacă s-au încarnat, Îngerii Ințelepciunii fac rele, sau sunt răi. Unii chiar au un umor colosal. Dar trebuie să îi provoci să râdă. Altminteri sunt reci, fac cu o reală înțelepciune sarcinile pe care le au, ca oameni. Cine nu știe că persoanele înțelepte, sunt mai reci, un pic mai rigizi?!

In schimb, Îngerii Luminii suferă că sunt oameni. Chiar sunt mânioși pentru asta. Sigur că, nu ne condamnă pe noi, oamenii, ci pe Îngerii Înțelepciunii. Le spun că sunt demoni

Intr-un fel, noi suntem neutri în toată povestea asta. Ei se mai și luptă, din când în când. Așa că au fost atrași de către cei ce știu povestea asta să îi „ajute”, folosindu-se de durerea lor pentru a avea anumite avantaje.

Oamenii?! Oamenilor li s-au spus povești, în care frica a jucat un rol important. Orice armă, poate face și bine și rău. Așa și frica. A oprit oamenii de a face lucruri rele, lor înșile. Dar au fost și folosiți în lupte care nu erau ale lor. Menirea umanității?! Lasă, mai încolo, că este timp destul.

Dar de ce nu prea ne plac Îngerii Ințelepciunii și i-am făcut și noi, demoni?! Pentru că ei știu doar un lucru: trebuie să ne determine, prin orice mijloace, să ne facem lecțiile. Ceilalți sunt mai blânzi cu noi. Ne protejează. Câți nu ați „simțit” impulsul de a pleca undeva, dar, nu ați mai făcut-o?! De fapt acolo era ceva foarte important pentru voi. Și simțiți o dată,de zece ori. Ingerii Luminii tot ne înghiontesc, ne suflă în față. Până când se ia hotărârea de a fi trimiși Îngerii Ințelepciunii (deveniți Demoni intre timp – denumire dată special pentru a ne ține cât mai departe de ei). Și, uite că avem un accident casnic, așa că ajungem la un spital, unde ne întâlnim cu cineva care ne dă o carte, să zicem. O carte pe care puteam să o cumpărăm dacă ieșeam din casă când eram „îmboldiți”. Dar noi, nu și nu. O carte care înseamnă mult pentru noi. În care găsim multe răspunsuri. Care trebuia să ajungă la noi. A ajuns, dar și noi avem câteva copci. Dar, și o carte minunată!

Nu am să spun că nu există și demoni, sau extratereștrii răi. Care nu prea ne vor pe aici, care nu ne vor deloc. Uitați-vă la griul din jur. Au reușit să ne derute mult timp. Au avut destui părtași, destui susținători. Pe care i-au atras. Se face negoț și cu Suflete. 
Suntem însă bine păziți. Din interiorul planetei, să nu ajungem în centru ei (ne putem prăji) și în exterior, să nu ne pierdem (ajungem) printre stele. Cine știe ce facem pe acolo!
Nu toate lucrurile sunt ce par a fi. Am intrat de câțiva ani, în Era Vărsătorului. Trebuie să fim conștienți că multe se vor schimba în viața noastră. Dualitatea ca polaritate, va continua dar nu în sensul antagonist sau de putere ca acum. A bărbatului asupra femeii sau familiei, a părinților asupra copiilor, a statelor, religiilor mari asupra altora etc.


Ințelepciunea imensă a anticilor apare exact ce era: INȚELEPCIUNE! Mirarea CUM de... dispare, și acceptăm că ȘTIAU, în epocile lor, mai mult decât noi. Incepem și să acceptăm că ei încă, mai erau conectați cu Cosmosul. Direct. Fără intermediari. Dar, erau puțini cei care aveau asemenea legături.

 Acum atingem un nivel critic, format din foarte mulți oameni, de Ințelepciune. Urmează să învățăm Iubirea. Să atingem și aici un nivel critic, la nivel de Omenire. Și să nu facem asta pentru a ne dori să plecăm cine știe pe unde. Nu vom ajunge pe altă stea până nu ne terminăm treaba aici. Până nu vom învăța să avem VOINȚA de a avea INȚELEPCIUNEA de a IUBI. A IUBI pe toți deopotrivă. Și a mulțumi Planetei că ne-a fost casă și masă.

A  accepta cu RESPECT dreptul celuilalt de a avea o opinie, un comportament, o atitudine fie că e din familie, de la  birou sau de pe stradă,  este ceea ce vom învăța. Cei care vor să impună chiar și o idee, o stare, tot ei vor suferi.
 În Era Vărsătorului, fiecare va curge el însuși, cu propriile lui bogății pe care le va aduna. SINGUR! Pentru că Inima este bancherul nostru. Sângele face să curgă iubire. Adică sângele reprezintă banii bancherului. Un blocaj, și totul se dă paste cap. Banca dispare. Când se blochează iubirea, ea devine ură. Atrage și blocarea sângelui, care devine boală. E atât de simplu. In interior să fim atenți cum curge Iubirea, nu să o cerem de la alții.

Ingerii fie ei demonizați sau nu, nu ne vor mai ajuta. Toată speranța lor, și a multor altora, este în OM. De evoluția fiecărui  om, depind și ei ca să revină la starea lor inițială. Așa că demonizați sau nu, ei depind de Evoluția noastră. In loc să participăm la luptele, la emoțiile altora, mai bine le-am vedea pe ale noastre.

Omul, trebuie să înțeleagă ce Putere au Gândurile, Cuvintele și Faptele lui. Și vedeți că, numai și  înțelegând asta, tot căpătăm putere. Înțelepciune! 

Dar trebuie să ne aducem aminte că MAGIA înseamnă LUCRU. Marea Lucrare! Marea Operă! Și fiecare și-o va îndeplini pe a LUI. Până acum, eram și lucram în colectivități, așa cum demonstrează istoria omenirii. Acum, fiecare e responsabil de istoria lui și să lase grija altora, deoparte.

„Dumnezeu îți dă, dar nu și învârte la mămăliga ta” spune marele duhovnic Rafael Noica. CREDINȚA va fi LUMINA pe care fiecare o va îndrepta personal către Dumnezeu, atunci când va avea ce îi arăta. Când ÎL va bucura cu Împlinirea Călătoriei lui, asemeni fiului risipitor. Dacă nu, vom pleca capetele cine știe pe unde, fără a face noi înșine mare lucru, fără a căuta legătura directă cu EL. Avem încă nevoie de preoți, de duhovnici, de îndrumători, dar ceea ce vom face prin propria inimă, va fi realizarea noastră.

Ni s-a dăruit atâta PUTERE. Avem ce este mai minunat ( materialul genetic) a multor seminții stelare. Trebuie să fim și pragmatici, depășind dogme care ne pot întârzia mult. 

Asumarea responsabilității personale nu e ușoară, de asta o evităm. Apelăm la subterfugii, ne bazăm, căutăm pe alții (ulterior să avem pe cine da vina).

 Asumarea propriei CREDINȚE e ceva ce mulți nici nu îndrăznesc să gândească mai mult de o secundă.

DUMNEZEU există!!! Dincolo de religii, culte, școli ezoterice, spirituale. Există! Altfel nu am simți acel fior, acea cutremurare în noi, când ne gândim la EL, indiferent dacă IL numim sau cum ÎL numim. Nici nu e nevoie de un nume. Dumnezeu e dincolo de orice numire! Și să ne batem, să ne jignim pentru asta, e absurd.

Mulți sunt acum împotriva ReiKi-ului, sau a altor școli orientale, multe dând naștere la diverse tipuri de terapii. Am ales ReiKi pentru că nu impune apartenența la nici o organizație ocultă sau nu. Nu are restricții în a da mai departe ceea ce  știi , asumându-ți însă, în totalitate aceasta.

In afară de faptul că s-a activat simțul kinestezic prin practicarea acestor terapii, ceea ce este o binecuvântare, mai ÎNVĂȚĂM ceva. Deocamdată la nivel subtil, greu de sesizat. Dar... se întâmplă.
Suntem Ființe Angelice ( nu am scris Ingeri!). Avem în Universul acesta o misiune clară, minunată, superbă. Eu una, nu mă îndoiesc de asta. Sigur că iubesc Ingerii. Aripile lor m-au fascinat dintotdeauna. Am și eu povestea mea cu o Aripă apărută după rugăciune. Aripă formată din ceara topită a lumânărilor.

Și cum multe persoane spun: după terapie simt că plutesc, că zbor! Mă uitam și întrebam: unde sunt Aripile?! Unii desfăceau larg brațele, de parcă chiar erau, brusc aripi. Și, într-o zi, o prietenă care practică și ea ReiKi,  mi-a spus că are senzația că o îmbrățișez cu ...aripile.

Sincer: m-am uitat foarte, foarte atentă la ea! Cei care mă cunosc, știu că sunt suficient de pragmatică, uneori chiar prea mult. Orice informație- cauți trei surse pentru a o „valida”!  Mă uitam la ea, și pe lângă bucuria de pe chip, era ȘI altceva. Așa că am căutat soluționarea ziselor. Dacă era „ceva”, sigur „apărea”.   Și da, avea dreptate! Palmele! Palmele emanau acea vibrație pe care ea le simțea fiind „aripi”. Mișcarea mâinilor și a palmelor îi dădea acea senzație, de îmbrățișare. Ne-am jucat mult timp cu asta. Atenție deci, la joaca cu hiperspațiul dintre palme! Uite unde duce. Treptat, nu vă grăbiți să survolați înălțimile. Pot fi atât de amețitoare, încât ne vom dezechilibra, și ne alegem cu vânătăi.
Aveam...aripi! e un sentiment copleșitor! O stranie eliberare și libertate! Câteva secunde te simți mai aproape de divinitate. 

Recunoștința pentru ceea ce ni se dăruie acum, ca să trăim AICI fiind, este imensă, profundă. Greu de redat în cuvinte, altfel aș intra pe panta misticismului. 
Se „resetează” în Ființa noastră multe minuni.

Și uite cum, învățăm PRACTICÂND că suntem mult mai mult decât știam. Fiecare va descoperi în felul său. Nu facem din asta un obiectiv, nu căutăm strategii. Sigur, va veni când e Timpul.

.... Este minunat să fii OM! Chiar dacă umanitatea este mult mai .... colorată, acum! Nu sunt întrupați numai oameni pe planetă! Materialul genetic al celor 12 seminții stelare face parte din structura corpurilor noastre. Depinde ce au dorit fiecare să perfecționeze, relaționând unii cu alții, prin intermediul nostru. Avem senzația că „ne apucă brusc” cine știe ce deviație emoțională, comportamentală?! Poate fi (nu întotdeauna) activarea genetică! Se pare că neamul nostru, al fiecăruia,  nu e numai cel pământean, al familiei în care ne naștem, ci e ceva mai înstelat

Când înveți să nu te mai infurii, ai câștigat o luptă. 
Când conștientizezi că supărarea, nemulțumirea ta, afectează și pe cei de alături dar zguduie și o parte(chiar dacă mică) din Univers, parcă ai mai face un pic de nani.

-        Suntem Păstrătorii unor gene (aptitudini, cunoștiințe, talente...)
-        Suntem cei care transformă, îmbunătățesc Materialul Genetic, aflat la purtător, în noi. Diversitatea de  molecule organice dintre cele mai complexe, sau combinațiile celor patru baze azotate ( A. C. G. T.) poate da de gândit înspre acest sens.
Așa că bine ar fi să devenim neutri în Jocul altora și să ne bucurăm.
-        Suntem cei care încearcă, învață,  să facă Pace între dizarmoniile interioare, implicit cele exterioare. Nu numai de pe planetă. Și spun: „ Hei! Asta este Starea de Armonie, de Echilibru”, atunci când te înfurii. Și cum mulți se înfurie, fiecare învață modalitatea lui personală de a ieși, depăși, impasul. 

Date care se adună, așa cum facem și noi cu informațiile. Cu cât sunt mai multe posibilități de a stăpâni furia, cu atât mai bine. Și cu cât mai mulți reușesc asta, crește și puterea energetică cu care poate fi stăpânită o asemenea stare. E ca o pilulă.

Știu, unii ar putea fi dezamăgiți. Poi, noi lucrăm pentru alții?! Nu! Noi vom rămâne aici mult, mult Timp. Având toate Invățăturile în noi! Stăpânindu-le și oferindu-le cui are nevoie, în orice clipă. De pe oriunde ar fi. V-a mai venit inima și Sufletul la loc?! 

Dar va trebui să devenim CONȘTIENȚI de noi înșine.  Mai e până atunci! Acum lucrăm prin diferite specializări. Unii știu una, unii altceva. 

Stările noastre INTERIOARE sunt marea provocare! Să nu lăsăm una din Emoții-Stări să devină Stăpână. ECHILIBRUL este necesar. Bucuria-Tristețea, Iubirea- Ura, etc. sunt doar capetele Balanței. Noi suntem Punctul din mijloc.Și așa, ca încheiere: știți legenda despre Iisis?! Osiris (pământeanul ei soț) a fost împărțit în 12 părți și ... împrăștiat! Iisis a adunat cele 12 părți și l-a recreat! l-a înviat și a avut un urmaș. Oare, ce s-a întâmplat de fapt? S-a hotărât distrugerea prototipului OM?! Iar cea căreia i s-a spus Puterea Puterilor, Zeița Cerurilor, împreună cu alții, cu Thot –Marele Înțelept, au m-ai făcut o încercare și au convins Consiliile Galactice că totuși suntem deosebiți, chiar necesari?! Se pare că DA! 
EA a fost cea care ne-a născut din nou! MAREA MAMĂ! Amintirea Ei a rămas veșnic în noi, în gingășia Sufletelor.

Marea MAMĂ, indiferent câte alte nume i s-au dat. Erau aspectele sub care era percepută. Fiecare din noi, avem multe personalități. Unii chiar foarte diverse. Adică ne-am propus o lecție cu mai multe capitole. Foarte bine! 

Să avem Voință, Înțelepciune și Iubire de a le duce spre împlinire!


Aripa mea minunată;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu